Sylvie Meis verteld in haar column voor tijdschrift Grazia dat ze deze zomer veel op reis gaat. Van een glamour leventje in Mykonos tot een familie vakantie op Mallorca met zoontje Damian. Máár aan deze twee chique bestemmingen voegt Miss Meis ook nog een Zuid-Europa tour toe, waarbij ze alleen handbagage mee mag nemen. Sylvie Meis én alleen handbagage, klinkt niet logisch en is ook niet logisch. Want hooggehakt, nageltjes gelakt, haartjes in de krul én make-up ‘on fleek’, gaat dat lukken met alleen een kilootje of 10 aan bagage? Dat wordt moeilijk voor de áltijd goed uitziende Sylvie. Om dit avontuur nog enigszins tot een goed eind te brengen heeft Sylvie uren YouTube video’s gekeken om te leren hoe je zo efficiënt mogelijk in kunt pakken. Wij zijn benieuwd hoe Miss Meis het er vanaf gaat brengen met slechts 10 kg aan bagage bij zich.