Must See: Super luxe babyshower Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen is ongeveer 37 weekjes zwanger van een klein meisje. Samen met haar grote liefde Nick Amann werd ze dit weekend flink verrast. Josh haar goede vriendin Jamie Faber had namelijk een babyshower voor hun beiden georganiseerd. Waar normaliter alleen de vrouw flink in de watten wordt gelegd mocht Nick dit keer ook lekker meegenieten van alle verwennerij. Het luxe baby-feestje werd georganiseerd in het Amstel Hotel in Amsterdam. Goede vriendinnen, vrienden en familie van de twee hadden voor de surprise de meest prachtige cadeautjes meegenomen. Jamie had het feestje tot in de puntjes georganiseerd, inclusief flower wall en polaroid meisje. Check de foto’s van de genodigden hieronder.

https://www.instagram.com/p/BmCZQJhnI2Q/?taken-by=nick.amann