Anna Nooshin reageert op anorexia geruchten

In tijdschrift Glamour reageert Anna Nooshin (31) eindelijk op de commotie rondom haar gewichtsafname. Fans van de alleskunner maken zich namelijk steeds meer zorgen gezien Anna behoorlijk wat kilo’s kwijt geraakt lijkt te zijn én dat terwijl ze al erg slank was. In het interview geeft Anna aan dat ze enorm veel vraag krijgt naar haar gewicht. Zelfs dusdanig erg dat ze privéberichtjes kreeg op Instagram met de opmerking dat ze naar de dokter moest wegens anorexia. Anna vindt het dan ook uiterst vervelend dat dit haar toegeschreven wordt omdat dit natuurlijk een heel ernstige ziekte is waar helaas veel vrouwen enorm mee worstelen. Dit is bij Anna gelukkig niet het geval, wel geeft ze toe inderdaad een aantal kilo’s te zijn afgevallen. Dit komt omdat haar liefvader helaas ziek werd en haar eetlust hierdoor enorm af nam. Echter had ze wel genoeg voedingsstoffen nodig om haar lifestyle en drukke werkschema vol te houden en dus ging ze op de gezonde tour. Veel minder vet en ongezond en veel meer groente, fruit en vis. Hierdoor voelt ze zich fitter en energieker. Ze is dus naar eigen zeggen nooit bewust bezig geweest met slanker worden.

View this post on Instagram

Happy Friday

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

View this post on Instagram

Boat day <3

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on