Ryan heeft tattoo van zijn liefjeLaura Ponticorvo

Laura Ponticorvo en haar grote liefde Ryan Rijger stappen binnenkort in het huwelijksbootje in Italië. Ryan wilde echter op een nog andere manier zijn liefde voor Laura vereeuwigen. Namelijk een tattoo van zijn liefje zelf. Gistermiddag deelde hij hier een foto van op zijn Instagram stories. Op de tattoo is een levensechte Laura Ponticorvo in een sexy pose te zien die met slechts een kleedje haar bovenlichaam bedekt. Mogelijk is de tattoo gezet toen de ze op vakantie waren naar het Indonesische eiland Bali in januari. Ryan liet toen namelijk ook een tattoo op zijn arm zetten maar Laura vertelde toen in haar vlog dat haar kijkers die later nog wel eens zouden zien. Grote kans dus dat het om deze speciale tattoo gaat. De twee ondergingen vorig jaar een roerige periode toen bekend werd dat een hacker intieme foto’s en filmpjes van de twee over het internet verspreid had. Laura en Ryan konden het allemaal aan en zijn nog veel sterker uit de situatie gekomen. De liefde overwint alles en we kunnen dan ook niet wachten tot de sprookjes bruiloft van het stel!