Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Madison Pettis
Amerikaanse actrice Madison Pettis speelt onder andere in comedy serie Cory in the House. Ze heeft een bos vol krullen, een lekker nonchalant stijltje en een interessant leventje om te volgen.


Nadia Anya
YouTuber én blogster Nadia heeft ook nog eens een it-girl waardig Instagram account. Het is zo’n dame die de whole package bezit en met wie je maar al te graag eens een dagje van leven zou willen ruilen.


Rosie Huntington Whiteley
Brits Top Model Rosie heeft op haar 31e al een behoorlijke CV opgebouwd, zo stond ze meer dan 15 keer op de cover van Vogue. Op Instagram deelt ze de mooiste modellenfoto’s maar ook foto’s bij haar thuis of met haar kindje.