Kim Kardashian niet blij met babynaam

Kim Kardashian heeft een bericht op haar website geplaatst waarin ze meldt dat ze niet blij is met de naam van haar baby. Het gaat om de 6 maanden oude baby van Kim en Kanye die via een draagmoeder werd geboren. Kim en Kanye kwamen destijds overeen dat het meisje Chicago zou gaan heten. Maar achteraf is Kim niet blij met de keuze van de naam, het bekt niet lekker en het is en lange naam. Daarom noemen ze baby Chicago vanaf heden Chi, later mag ze zelf kiezen of ze Chi of Chicago genoemd wil gaan worden. Wij vinden het vooral bijzonder dat Kim zo snel na de geboorte publieke durft toe te geven dat de naam niet de juiste keuze was. De andere kinderen van Kim en Kanye kregen ook al bijzondere naam, zo heet de hun dochter North (West) en zoon Saint (West).