Estelle Cruijff heeft nieuwe liefde

Estelle Cruijff brengt deze zomer veel tijd door op party island Ibiza. Ze geniet volop van haar vakantie, máár dat doet ze niet alleen. Want weekblad Weekend zette Estelle intiem op de kiek samen met haar nieuwe liefde. Na haar huwelijk met Ruud Gullit ging Estelle een tijdje met Badr Hari. De twee leken heel gelukkig samen, echter gingen ze na een roerige periode waarin Badr werd veroordeeld wegens poging tot doodslag van zakenman Koen Everink, toch uitelkaar. Nu lijkt Estelle echter weer happy in love te zijn met een nieuwe liefde. Om wie het precies gaat is nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat het om een man gaat die heel veel geld heeft gezien de luxe jachten waarop de twee verblijven. De twee zijn samen te zien op deze foto’s.

Update: Estelle maakte vanmiddag zelf bekend aan tijdschrift Privé dat ze geen nieuwe liefde heeft en dat het op de beelden gaat om slechts een vriend die ze kent van eerdere vakanties.