TBT: Romee Strijd haar eerste shoot

Category: ★ Fashion News

Romee Strijd plaatste gister een kiekje van haar eerste fotoshoot ever toen ze nog maar 14 jaar oud was. Het topmodel begon haar carrière destijds bij Wilma Wakker Model Management, die een goede keus maakten om haar al op jonge leeftijd aan zich te binden. Want niemand had kunnen bedenken dat Romee haar carrier net zo hard zou gaan als de toen al zo bekende Doutzen Kroes. Inmiddels heeft Romee haar angel wings uitgeslagen en staat ze onder contract bij IMG Worldwide, hét grootste modellenbureau ter wereld. Romee krijgt vele reacties op de foto, zo zou ze haar onschuld zijn verloren, heel erg op Taylor Swift lijk en vooral heel veel zijn veranderd. Wat vinden jullie van de 14-jarige Romee Strijd?

View this post on Instagram

throwback to my first shoot ever 👼 14 yr old.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on