Kylie Jenner viert 21e verjaardag in style

De jongste selfmade billionaire ter wereld is 21 jaar geworden. Kylie heeft voordat ze officieel volwassen mag worden genoemd al veel bereikt in haar leven. Ze is namelijk al van kinds af aan op televisie te zien in Keeping Up With The Kardashians, heeft haar eigen cosmetica bedrijf ‘Kylie Cosmetics’, 112 miljoen volgers op Instagram én ze werd afgelopen jaar moeder. Voor de verjaardag van de 21-jarige gingen dan ook kosten noch moeite gespaard. Uiteraard was de whole happy Kardashian family erbij. Vriendinnen als Winnie Harlow en Bella Hadid (+ Vriendje The Weeknd) waren op het feestje aanwezig. Waarschijnlijk heeft Kylie een hele leuke verjaardag gehad want ze trok maar liefst twee verschillende partyoutfits uit de kast. Beide lekker in het roze gecombineerd met lange blonde lokken, dit keer geen pruik maar real blondeIsn’t she the coolest mom out there?