Kylie Jenner viert 21e verjaardag

Category: ★ Entertainment News

De jongste selfmade billionaire ter wereld is 21 jaar geworden. Kylie heeft voordat ze officieel volwassen mag worden genoemd al veel bereikt in haar leven. Ze is namelijk al van kinds af aan op televisie te zien in Keeping Up With The Kardashians, heeft haar eigen cosmetica bedrijf ‘Kylie Cosmetics’, 112 miljoen volgers op Instagram én ze werd afgelopen jaar moeder. Voor de verjaardag van de 21-jarige gingen dan ook kosten noch moeite gespaard. Uiteraard was de whole happy Kardashian family erbij. Vriendinnen als Winnie Harlow en Bella Hadid (+ Vriendje The Weeknd) waren op het feestje aanwezig. Waarschijnlijk heeft Kylie een hele leuke verjaardag gehad want ze trok maar liefst twee verschillende partyoutfits uit de kast. Beide lekker in het roze gecombineerd met lange blonde lokken, dit keer geen pruik maar real blondeIsn’t she the coolest mom out there?

View this post on Instagram

bday dinner … look 1 💗

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

💕

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

t-minus two hours

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

twenty one

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

It’s our 21st birthday

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

thank you for all of my birthday wishes

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on