Dit kreeg Kylie Jenner op 21e verjaardag

Kylie Jenner is officieel vandaag pas 21 jaar geworden. Maar ze vierde haar feestje al twee dagen eerder met vrienden en familie. Aan vriendje Travis Scott de taak om haar op haar échte verjaardag ook nog eens te verassen. Passend inde style van de Kardashian-Jenner familie koos Travis voor de ‘over de top’ aanpak. Hij huurde een bedrijf dat duizenden rode rozen in haar tuin plaatste en kocht een aantal exorbitante cadeaus voor zijn vriendin. Hou je vast; een vintage Rolls Royce uit het jaar 1950 met vermoedelijk een gigantische waarde. Cadeau numero dos, een Can-Am-Spyder motor met een waarde van een kleine €20.000,-, een tafeltennistafel, een enorme koffer van Goyard die ook nog eens een waarde zou kunnen hebben van maximaal een half miljoen. De precieze prijzen van de cadeaus zijn natuurlijk niet bekend, dit is slechts een indicatie om jullie een indruk te geven van de enorme luxe waarin de jongste miljardair ter wereld leeft. Echter blijft Kylie wel nuchter, want haar mooiste cadeau waar ze gisteravond haar verjaardag mee vierde is haar kleine meisje, baby Stormi.