Doutzen Kroes

Topmodel Doutzen Kroes uit het Friese Eastermar durfde vroeger niet te vertellen dat ze model wilde worden. Ze was destijds te onzeker of ze het wel zou redden tot een échte modellencarrière. Daarom hield ze maar geheim dat ze zich had ingeschreven bij een agency. Pas toen de eerste foto’s van Doutzen werden gepubliceerd in een tijdschrift durfde ze ervoor uit te komen. Ze was bang dat wanneer het niet zou lukken ze haar vrienden en familie moest vertellen dat het niets was geworden. Dus zei ze maar niets, maar jaagde ze in het geheim toch haar dromen na. Toen ze het tijdschrift waar ze in stond mee nam naar school en ‘toevallig’ de foto’s voorbij kwamen kon ze er natuurlijk niet meer omheen. Jaren later is ze één van ‘s wereld best betaalde modellen met een carrière waar je u tegen zegt. Toch siert het Doutzen dat ze die bescheidenheid van vroeger nog altijd in zich heeft.

https://www.instagram.com/p/Bl4_oDyAVx1/?taken-by=doutzen