Na de FHM 500 is er nu de MHN 50, of wel de Miss Holland Now 50! Robin en Stefan Hoven Lieuw Choy zijn twee zeer bekende gezichten in de wereld van missverkiezingen. Zij volgen de missen in Nederland al jaren op de voet en richten in 2006 dan ook Miss Holland Now op. Miss Holland Now is de website in Nederland waar je alles kunt vinden over onze missen. In de jaren die daarop volgden zijn Robin en Stefan steeds meer gaan betekenen in de missverkiezingenwereld, zo organiseren zij nu onder andere Miss Grand Netherlands maar sturen ze ook een afgevaardigde naar Miss Supranational Netherlands. En omdat we zoveel succesvolle missen in ons land hebben, die naast een prachtig uiterlijk ook nog eens erg ambitieus zijn en daardoor heel succesvol zijn op carrière gebied, hebben Robin en Stefan de MHN 50 in het leven geroepen. De 50 meest succesvolle missen uit ons land aller tijden. Tot 31 oktober is er de mogelijkheid om jou favoriete miss te nomineren door op deze foto te reageren. Wij vinden het maar al te spannend welke 150 missen genomineerd zullen worden en wie uiteindelijk in de top 50 terecht zullen gaan komen.

foto van Miss Holland Now.