Vader OG3NE heeft 35 jaar jongere nieuwe liefde

De moeder van OG3NE overleed een jaar geleden op 12 juli 2017 aan een zeldzame vorm van kanker. Na een lang ziekbed verloor Isolde helaas toch de strijd tegen de rot ziekte. De vader van de drie zusjes had het erg moeilijk met het verlies van zijn vrouw. Echter is hij blij dat hij nu toch weer kan zien wat gelukkig zijn is doordat hij een nieuwe liefde heeft. Het gaat om een doorgewinterde OG3NE fan van 20 jaar die al bij meer dan 100 concerten aanwezig is geweest. De dame in kwestie luistert naar de naam Janine Aarts en is dus maar liefst 35 jaar jonger dan haar nieuwe liefde Ricardo. Het grote leeftijdsverschil levert dan ook een aantal kritische reacties op. Gelukkig zijn er ook een hoop die de twee heel veel geluk wensen samen. Marco Borsato reageert in ieder geval liefdevol op de foto van het kersverse stel en ook Lisa, Amy en Shelley zijn blij voor hun vader.

https://www.instagram.com/p/BmWSDl-lKMI/?taken-by=ricardo_vol