Miss World 2014 in tijdschrift Beau Monde

Rolene Strauss werd in 2014 gekroond tot Miss Zuid-Afrika, later dat jaar vertegenwoordigde ze haar land bij de Miss World verkiezing. Fans wisten het zeker, Rolene zou de verkiezing winnen, ze stond maanden lang bovenaan in de polls en hotpicks van dat jaar. Wat fans al dachten gebeurde ook, Rolene won de Miss World verkiezing in 2014. Hoe leuk is het dat deze wereldberoemde miss nu in een Nederlands tijdschrift staat. Het gaat om de Beau monde die tot en met 21 augustus in de schappen zal liggen. Rolene bestrijkt maar liefst 12 pagina’s van het blad met beeldige foto’s gemaakt door Petra van Raaij. Helaas kunnen we hier niet alle foto’s uit het blad laten zien, maar koop vooral even de Beau Monde van deze maand om de schitterende fotoreportage te bewonderen.