Tammy Hembrow ging knock-out op feestje Kylie Jenner

Australische YouTubster Tammy Hembrow werd in één klap wereldberoemd toen ze afgelopen vrijdag knock-out ging op het feestje van Kylie Jenner. De filmpjes van de jonge dame die ‘face down’ werd afgevoerd op een brancard gaan de hele wereld over. Tot voor kort was het niet duidelijk om wie het nu precies ging en wat er gebeurd was. Nu komt Tammy zelf met een uitleg. Ze verteld in onderstaande video op haar YouTube kanaal dat ze zo’n 30 (!) uur niet had geslapen, het erg druk had gehad met werk en de zorg voor haar twee kinderen én dat ze toen ook nog een aantal glaasjes alcohol had gedronken op het feestje. Dat laatste was niet verstandig van haar en kon haar lichaam na al die drukte niet aan. Ze geeft toe zich kapot te schamen voor wat er is gebeurd maar weet hierdoor wel dat ze haar lichaam eerder rust moet geven.