Samsung introduceert fashionable Galaxy Watch

Samsung introduceert deze week de Galaxy Watch waarmee je, je leven een stuk gezonder kunt inrichten. In tegenstelling tot de meeste elektronische horloges is de Galaxy Watch er eentje waar je wél heel blij van wordt. Het design van het horloge is namelijk gewoon hartstikke fashionable. Zo zijn er tal van verschillende soorten bandjes te krijgen en kun je het horloge zelf in de kleuren Silver, Midnight Black en Rose Gold verkrijgen. Maar het allerbelangrijkste in natuurlijk dat je, je gezondheid beter in de gaten kunt houden. Met behulp van slaap- en stressmanagementtools houd je eenvoudig een vinger aan de pols als het gaat om je gezondheid. De nieuwe stress management tracker2 stelt automatisch vast wanneer je stressniveau te hoog is en stelt passende ademhalingsoefeningen voor. Zo krijg je de controle weer in handen. Ook de slaaptool3 is extra geavanceerd en houdt de verschillende fases van je slaap gedetailleerd bij, waaronder de REM-slaap. Zo kun je je slaapgewoontes aanpassen om overdag frisser te zijn. Verder biedt de Galaxy Watch volop fitnessassistentie. Aan het horloge zijn 21 nieuwe oefeningen toegevoegd, waarmee het totaal op 39 workouts komt. Dat maakt het eenvoudig om precies die oefeningen in je routine op te nemen die bij jou passen. En omdat uitgebalanceerde voeding net zo belangrijk is voor een goede gezondheid, heeft de Galaxy Watch hier ook een oplossing voor. Via een intuïtieve calorieteller in combinatie met gepersonaliseerde alerts komen je doelen dichterbij. De Galaxy Watch werkt hiervoor samen met Bixby Vision: je neemt met je smartphone een foto van je maaltijd en de voedingswaarde wordt direct geüpload naar Samsung Health. Zo heb je met de Galaxy Watch controle over alle gezondheidsaspecten, van sport tot stress en van slaap tot voeding.