Sylvia Geersen heeft weer nieuwe liefde

Model Sylvia Geersen maakte in april bekend een nieuwe liefde te hebben. Deze relatie hield echter niet erg lang stand, na enkele dagen was het kersverse koppel namelijk alweer uit elkaar. Nu lijkt Sylvia wel écht het geluk gevonden te hebben in de liefde bij collega model Robin Pijls. Sylvia heeft een roerig liefdesleven achter de rug, zo trouwde ze in januari 2016 met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez. Dit huwelijk vond al plaats nadat de twee elkaar enkele dagen kenden. Helaas scheiden de twee ook na een jaar alweer. Sylvia heeft nog iedere dag last van bedreigingen die Rogelio naar haar doet. Zo doken er filmpjes op waarin hij met een kapmes zwaait en verteld dat hij Sylvia haar vorige liefde iets aan zou willen doen. We hopen dat Sylvia in Robin wel de ware liefde heeft gevonden.

https://www.instagram.com/p/BjsLfdeHGf2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

View this post on Instagram

About 4am

A post shared by Robin Pijls (@robinpijls) on