Nieuwe prijs toegevoegd bij televizier gala

Het Televizier-Ring Gala is het televisie-evenement van het jaar. Ieder jaar zijn we weer razend benieuwd wat het beste programma wordt, maar ook welke presentator en presentatrice écht top of the Dutch bill zijn. Dit jaar is er tot nu toe vooral veel commotie over de nominaties van het Gouden Televizier-Ring Gala. Gordon heeft zich namelijk nogal negatief uitgesproken over het feit dat hij met zijn programma ‘Gordon Gaat Trouwen’ niet is genomineerd. Dat terwijl hij zelf vindt dat he programma absoluut een nominatie verdient. Toch komt het Televizier-Ring Gala vandaag positief in het nieuws, er valt dit jaar namelijk een nieuwe prijs te winnen. Het gaat om de Digital Impact Award, een prijs voor televisiemakers die het online ook goed doen. Het gaat om televisieprogramma’s die online ook iets extra’s te bieden hebben, zoals een mooie app of een gelikte website. De genomineerden voor de eerste Digital Impact Award zijn:

Expeditie Robinson (RTL), Goede Tijden, Slechte Tijden (RTL), Heel Holland Bakt (Omroep MAX), Kroongetuige (RTL), Lucky13 (SBS), The Voice of Holland (RTL), Utopia (SBS), Weet ik veel? (RTL), Wie is de Mol? (AVROTROS) en Zondag met Lubach (VPRO).