Nadat verleidster Danique uit de school klapte over de kortstondige relatie die ze had met Donny Roelvink na Temptation Island VIPS komen Donny en Amije nu met hun kant van het verhaal. Op het YouTube kanaal van broer Dave Roelvink delen de twee de ins & outs over hoe hun relatiestatus er nu voor staat. De twee kwamen in een achtbaan na Temptation Island VIPS. Het was Donny die na het programma tijd voor zichzelf nodig had waardoor de twee een tijdje uitelkaar gingen. Dit konden we ook zien in de laatste aflevering van het programma. Inmiddels zijn we een tijdje verder en hebben Donny en Amije elkaar weer gevonden. Donny had nooit eerder het vrijgezellenleven meegemaakt en was hier op de één of andere manier toch nieuwsgierig naar. Uiteindelijk kwam hij er al gauw achter dat dit niet was wat hij wilde en dat hij vooral zijn Amije heel erg miste. Oh en die tattoo die Donny samen met Danique zette is inmiddels alweer weg gelaserd. Zo snel kan het gaan 😉

https://www.instagram.com/p/Bmk97ZFAaO7/?taken-by=donnyroelvink