Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Felicia Anna Wedin
Het aller leukste aan Felicia vinden we dat ze al haar outfits meerdere keren draagt. Geen dame die voor iedere foto wat nieuws koopt maar écht goed kan combineren waardoor haar looks toch altijd weer verassend zijn. Daarnaast is het leuk dat ze ook de fijnste scenery plaatjes van de plekken waar ze komt met je deelt.

View this post on Instagram

Pure perfection @styleaddict

A post shared by FELICIA W (@wefelicia) on

View this post on Instagram

Wearing a fall coat in the middle of the summer

A post shared by FELICIA W (@wefelicia) on

View this post on Instagram

Got some vintage feels in this outfit 🌹

A post shared by FELICIA W (@wefelicia) on

Lynn Quanjel

Lynn is een Nederlandse it-girl die een heel kleurrijk Instagram account heeft. Ze draagt het liefst roze en durft te experimenteren met gekke combinaties of een opvallende haarkleur.


Samira Radmehr
Deze houdt ervan om trends te volgen, je ziet haar momenteel dan ook in een polkadotje, slingback-hakje of met de iconische gucci-belt. Vrij cliché en misschien niet heel erg vernieuwd, maar zeker aan te raden als je gek bent op trends.