Trend Alert: The Boiler Suit

The boilersuit is een trend, de naam zegt het al, maar the boilersuit is dus een werkpak. Een boilersuit is een broekpak met in de middel een toffe riem, die vaak lekker nonchalant omgeknoopt wordt. Er zijn heel veel varianten, van compleet denim, tot linnen wit of hot pink. We zagen de boilersuit onder andere terug bij Copenhagen en Oslo fashionweek de afgelopen twee weken, maar ook bij it-girl Claire Cliteur. Sindsdien wil iedereen het werkpakje hebben. De tofste en betaalbaarste exemplaren zijn verkrijgbaar bij Zara, Mango, Topshop en Asos (.com).

https://www.instagram.com/p/BmiK2ofhVBK/?tagged=boilersuit

View this post on Instagram

posing for the gram like…

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

Always save the hair first β›ˆπŸ’¨πŸ˜‰

A post shared by Linnéa Funk (@linneafunks) on