Dave Roelvink werd zaterdagnacht gepakt met 2.5 keer zoveel drank op als toegestaan en omdat hij 180 km/h reed waar hij 100 km/h mocht. Na een ‘wilde’ achtervolging op de A10 werd hij door de politie op het Sumatraplein in Amsterdam naar de grond gehaald en in de boeien geslagen. Volledig overtrokken vindt Dave, die toegeeft inderdaad dom te zijn geweest door met drank op achter het stuur te gaan. Maar de heksenjacht van de media die daarop volgde vindt hij buiten proportioneel, zo verteld hij in zijn Instagram stories. Hij heeft bovendien maar drie uurtjes vastgezeten na het hele incident, wel is hij voorlopig zijn rijbewijs kwijt. Hoe lang hij zijn rijbewijs kwijt is en hoe hoog de straf is die Dave krijgt zal de toekomst uitwijzen. Vader Dries vindt het in ieder geval een uiterst stomme actie van zijn zoon en zal hem zeker aan de tand voelen hierover.

View this post on Instagram

Ik heb echt nieuwe broeken nodig…

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on