Fashion Trend: Het mini tasje

Het mini-tasje is momenteel een trend. Deze hele kleine handtasjes worden ook wel micro-bags genoemd. We zien de kleine tasjes, waar overigens echt niets in past, steeds vaker terug in de nieuwe collecties van verschillende designermerken. Vaak heeft zo’n micro-bag dan ook een grotere zus, zo verkoopt michael kors de Hamilton bag ook in mini variant. Het zal waarschijnlijk ook niet lang meer duren voor de fast fashionketens met een aantal toffe exemplaren op de proppen komen.

View this post on Instagram

The sun showed up on our last day in Dallas.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

โ˜€๏ธ

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

Caffeine rush

A post shared by Michelle (@cremedemichelle) on