Als het op neon aankomt, is Kim Kardashian ons voorbeeld, uiteraard is ze dat ook op heel veel andere gebieden maar dat terzijde. Afgelopen week tilde Kim Kardashian de neon trend namelijk naar een hoger level. Waar Bella Hadid neon nog pérfect introduceerde in Parijs enkele weken geleden is het Kim die van neon echt een ‘ding’ heeft gemaakt. Ze droeg namelijk in één week tijd een full neon hot-pink party outfit, in dat zelfde hot pink droeg ze nog een ‘yeezy’ van manlief, een ini-mini orange bikini, een neon groene latex jurk, én ze droeg zelfs een neon gele pruik. Toen Blake Lively in een neon groen Versace pak verscheen wisten we het zeker, om neon kunnen we niet meer heen komend seizoen. Check de tofste neon-outfit inspiration hieronder.

https://www.instagram.com/p/BmsycG9HBBk/?tagged=kimkardashian