Sylvie Meis helaas wéér vrijgezel

Naar verluit is Sylvie Meis wéér vrijgezel. Enkele weken geleden werd bekend dat Sylvie het erg gezellig had met zakenman Manuel Campos Guallar. De man in kwestie had onder andere connecties met Enrique Iglesias en Rafael Nadal. Helaas voor Sylvie is de relatie nu alweer over en uit. Het gerucht gaat namelijk dat Sylvie’s Das Supertalent collega Dieter Bohlen in de televisiestudio’s bekend zou hebben gemaakt dat Sylvie weer vrijgezel is. Plots was ook Duits Roddelblad Closer op de hoogte gesteld door een insider. Sylvie zelf wil er niks over zeggen, het enige wat ze meldt is dat ze erg happy is en zoals gewoon niets over haar relatiestatus verteld. Of de roddels waar zijn weten we niet, maar het zou niet de eerste relatie van Sylvie zijn die in korte tijd strand.