Wanderlust lanceert Gossip Girl Collectie

Wanderlust Amsterdam komt met een nieuwe najaarscollectie geïnspireerd op de wereldberoemde serie Gossip Girl. De rode draad in de serie is liefde en dat is terug te zien in de collectie aan de gebruikte hartjes, teksten en kleuren. Omdat alle personages op hun eigen manier stijliconen zijn, heeft iedereen een eigen kledingstuk vernoemd naar het personage. Gossip Girl is een echte modeserie waarin zien en gezien worden heel belangrijk is. Dit komt ook terug in de collectie van Wanderlust door de uitgesproken items, waarbij alle prints met de hand zijn gemaakt en de teksten van de shirts rechtstreeks uit de serie komen. De belangrijkste personages van Blair en Serena worden in de campagne vertolkt door Nederlandse it-girls Charlie van der Ligt en Robin Balou. De Gossip Girl collectie is online verkrijgbaar op de Wanderlust webshop of in stores. Check de campagne beelden van de collectie hieronder.