Urban Decay stopt met verkoop van Naked Paletten

Beautymerk Urban Decay gaat stoppen met de verkoop van het wereldberoemde Naked Palette. Let wel het gaat om de eerste variant van de palettenserie, dus de ‘Original Naked Palette’. Dit palette werd voor het eerst uitgebracht in 2010 en sindsdien liep het storm op het prachtige oogschaduwdoosje. Beautbloggers waren razend enthousiast en we weten nog goed dat Mascha Feoktistova (van Beautygloss) ons kennis liet maken met het wonderschone Naked Palette. Sindsdien willen wij in ieder geval niet meer anders, want de doosjes bezitten nou eenmaal alle kleuren die je hebben wilt. Perfecte higlightertinten voor onder de wenkbrauw, een toffe donkere tint voor smokey-eyes en een hele hoop aarde tinten die je bij elke gelegenheid kunt gebruiken. Het merk is zelf net als iedere beauty liefhebber in diepe rauw en hield een heuse ‘begrafenis’ van het doosje, wellicht is dit ietwat overdreven, maar dat het doosje gemist zal worden is een ding wat zeker is. Check het afscheidsfilmpje van het Urban Decay ‘Original’ Naked Palette hieronder.