Sabia Boulahrouz heeft een heftige uitspraak gedaan over ex-bff Sylvie Meis. Dat de twee al jaren geen vriendinnen meer zijn is wel duidelijk, maar nu is het moddergooien naar elkaar helaas toch weer begonnen. Sabia heeft namelijk in het Duitse programma Global Gladiators nogal wat opmerkelijke uitspraken gedaan. Zo vertelde ze dat Sylvie al lang wist van haar relatie met Rafael en hiermee wil ze aangeven dat het Sylvie eigenlijk wel goed uitkwam dat zij er met Rafael vandoor ging. Zo zou Sylvie niet te boek komen te staan als vreemdganger en zou Sabia bekend worden als huwelijkbreekster. Maar vervolgens werden de beschuldigen wel van heel ernstige aard, zo verkondigd ze dat ‘Sommige mensen zelfs zo ver gaan dat ze een ziekte verzinnen om er zelf beter van te worden’. Hiermee maakt Sabia duidelijk dat Sylvie volgens haar nooit borstkanker zou hebben gehad. Sylvie heeft direct haar advocaat ingezet en een verklaring van haar oncoloog aan alle media laten sturen om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat Sabia weer eens leugens aan het verspreiden is. In de verklaring wordt duidelijk dat de beweringen van Sabia onwaar en smakeloos zijn.