Deze IT-Girls moet je volgen (WK34)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Samyjo Valentine
Samyo is een echte Parijse dame, die de trends op de voet volgt. Ze draagt opvallende items, maar combineert die met mooie basics. Een statement dress, oorbel of bag is absoluut weggelegd voor Samyjo.

Danielle Bernstein (Whe Whore What)
Met haar 1.8miljoen volgers op Instagram is ze razend populair én steenrijk, want Danielle Bernstein behoort maar liefst tot de rijkste 30 mensen onder de 30 jaar volgens Forbes. Het is insane dat ze dit geld allemaal verdiend met haar Instagram foto’s. Mocht je haar nog niet volgen dan raad ik je aan om nu op die follow knop te drukken.

Lotte Visser
Lotte is een Nederlandse dame die bevriend is met heel wat It-girls, noem bijvoorbeeld Vivian Hoorn en Rianne Meijer. Als je omringd bent met al die fashion-vriendinnen dan krijg je snel genoeg ook zelf de smaak te pakken. Voor de perfecte travel kiekjes inclusief perfecte outfitjes ben je bij Lotte aan het goede adres.

https://www.instagram.com/p/BUpfTIdBEkZ/?taken-by=lottevisser

https://www.instagram.com/p/BUEQQnvhY-E/?taken-by=lottevisser