Sylvie Meis reageert op uitspraken Sabia Boulahrouz

Het ging de afgelopen tijd zo lekker met de carrière van Sylvie Meis. Ze haalde maar liefst twee fantastische televisieklussen binnen. Aan dat geluk komt nu een naar randje, gezien haar voormalige beste vriendin Sabia Boulahrouz vreemde uitspraken over haar heeft gedaan. Sabia vertelde in het Duitse RTL programma Global Gladiators ‘dat ze niemand kende die kanker heeft gehad’ en ‘dat sommige mensen zelfs zo ver gaan dat ze een ziekte verzinnen om er zelf beter van te worden’. Ze noemt Sylvie haar naam niet, maar dat het over haar gaat is voor iedereen hartstikke duidelijk. Om de geruchten de kop in te drukken heeft Sylvie Meis haar medisch rapport op straat moeten gooien, het zwaarste wat ze ooit heeft moeten doen. Ze vindt het dan ook verschrikkelijk dat deze uitspraken over haar zijn gedaan en noemt het onmenselijk. Sylvie is dan ook erg verdrietig over de uitspraken omdat het over een hele moeilijk periode in haar leven gaat.

Bekijk het fragment dat Sylvie opnam met RTL Exclusiv hier.