Deze IT-Girls moet je volgen (WK35)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Pernille Teisbaek
Heet maar liefst een half miljoen volgers op Instagram. Ze post veel simplistische looks, maar daarnaast zien we ook veel van haar interieur terug op Instagram. Het aller leukste, haar schattige zoontje waar ze heel veel foto’s van deelt.

View this post on Instagram

Kitchen hangout in @rum_id 💛

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

First Day at CPHFW🖤 @hm #hmstudio #aw2018

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

Home💫 @mango #mango #mangogirls

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Charlotte Groeneveld

Charlotte Groeneveld is een Nederlandse dame die woont in New York city. Daarnaast is ze ‘mother-in-chief’ van haar twee schatjes James & Stella. Op Charlotte’s Instagram volg je al haar stijlvolle New York City avonturen.

View this post on Instagram

Morning shy 💫 Ph @jeffthibodeauco

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Janka Polliani
Janka is een Scandinavische televisiepresentatrice en blogster. Op haar blog schrijft ze over alles wat ze meemaakt op fashion, lifestyle en interior gebied. Helaas doet ze dit in het Scandinavisch, maar haar Instagram feed kunnen we gelukkig wel volgen. Janka is echt een dame met een uitgesproken stijl, het zijn waarschijnlijk niet outfits die je aan zou trekken naar je werk. Maar soms kan je net even dat ene dingetje meepikken zodat jou outfit gelijk een fashion boost krijgt.