Kylie Jenner ontwikkelt ingenieuze crème

Dat de Kardashian en Jenner family niet alleen maar materialistische dingen doen maar ook nog hartstikke slim zijn wordt steeds duidelijker. Kylie is namelijk niet alleen de rijkste jongste miljardair ter wereld, ze ontwikkeld nu ook nog eens een ingenieuze crème. De crème zou naar verluid de huid beschermen tegen straling, ook wel ultrablauw licht, dat van smartphones en televisieschermen straalt. De huidcrème gaat ‘Selfie-Cosmetic’ heten en is speciaal ontwikkeld voor jongeren die veel op hun mobiele telefoon of tablet te vinden zijn. Naast beschermen laat de crème je huid ook stralen en glanzen. Daarnaast is Kylie in samenwerking met technologie gigant Apple bezig om de schermen van elektronische devices te veranderen naar licht dat niet slecht is voor de huid.