Izabel Goulart steelt de show in Alberta Ferretti

Braziliaans top model Izabel Goulart stal jaren de show tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show waar ze als angel maar liefst 11 jaar van haar vleugels mocht genieten. Daarna is ze zeker niet met pensioen gegaan want ze doet nog regelmatig fantastische modellenklussen. Zo woonde ze gister het Film Festival in Venetië bij waar veel beroemdheden bij aanwezig zijn. Izabel sierde de rode loper in een jurk van Alberta Ferretti. Het deed ons denken aan de outfit waarin onze Nederlandse trots Romee Strijd de rode loper in Cannes betrad. Beide modellen staat de jurk van Alberta Ferretti echt prachtig. Wie vind jij dat de jurk het beste stond?

 

Romee Strijd op de rode loper in Cannes.

View this post on Instagram

📸

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on