Sabia Boulahrouz afgevoerd in ambulance

Sabia Boulahrouz maakte spannende uurtjes mee tijdens het Duitse RTL programma ‘Global Gladiators’. In de realityserie gaan acht bekende Duitse sterren met elkaar de sportieve strijd aan. Iedere aflevering zullen ze in twee teams tegen elkaar strijden. Dit jaar is Global Gladiators opgenomen in Thailand, de kandidaten moeten tijdens hun verblijf in Thailand huisvesten in een omgebouwde container. Tijdens één van de proeven werd het Sabia echter te veel en raakte ze buiten bewustzijn. Ze werd namelijk met een katapult de lucht in geschoten, op het zelfde moment raakte Sabia door de hitte bevangen. Sabia begin te schreeuwen om hulp, waarna ze moet overgeven. Pas op het moment dat het serieus is, wordt de Duitse televisiepersoonlijkheid naar beneden gehaald. Wanneer ze aan de grond is raakt Sabia buiten bewust zijn. Het medisch team van het programma lukt het niet om haar weer wakker te krijgen, waardoor er in alle paniek een ambulance wordt gebeld. Gelukkig is het daarna allemaal weer goed gekomen en verkeerd Sabia weer in prima toestand.