Nicky Opheij lanceert boek ‘On A Mission’

Nicky Opheij won in 2014 de titel Holland’s Next Topmodel. Een hele eer, maar toch zorgde het bij Nicky voor een hoop onzekerheid. De druk van buitenaf om nog slanker te zijn zodat ze de perfecte modellenmaten had maakten Nicky ongelukkig. Een aantal jaar later deed Nicky toch nog eens mee aan een schoonheidswedstrijd, maar dan wel een hele andere namelijk Miss Nederland. Bij Miss Nederland gaat het om zelfverzekerdheid, uitstraling en een gezond lijf. In de jaren tussen Holland’s Next Topmodel en Miss Nederland leerde de Brabantse schoonheid hoe ze op een gezonde manier kon eten door een opleiding tot voedingsconsulent te volgen. Al haar wijze lessen uit de afgelopen jaren en de lekkerste recepten deelt Nicky met je in haar eerste boek ‘On A Mission’. De titel staat voor het feit dat Nicky een goed voorbeeld wil zijn voor jonge meiden. You go babe!