Wie wordt Miss Beauty of the Netherlands?

Vanavond is het zover hét Grand Gala van Miss Beauty of the Netherlands 2018 in een uitverkocht Studio 21 te Hilversum. Milou Van Hout-Verhoeks heeft de verkiezing van Miss Beauty of the Netherlands tot zo’n groot succes weten te maken dat de zaal al weken geleden was uitverkocht. Fans van de verkiezing kunnen de finale gelukkig wel live volgen via deze livestream. De avond zal worden gepresenteerd door niemand minder dan Fred van Leer en Liselot Tensen. Op de afterparty zullen de beats van DJ (en acteur) Ferri Somogyi door de speakers klinken.

De opvolgsters van Faith Landman (Miss Beauty of the Netherlands/Miss Earth Netherlands), Phaydra Saenen (Miss Teen of the Netherlands), Cathelijne Heppenhuis (Miss Intercontinental Netherlands), Morgan Doelwijt (Miss Asia Pacific Netherlands) én Elysha Pouwels (Topmodel of the Netherlands) zullen vanavond worden gekozen. Een spannende avond dus voor de 36 meisjes die deelnemen aan één van de grootste verkiezingen van ons land. Al gaat er niemand als verliezer naar huis want de trainingen, evenementen en andere leuke uitjes zijn voor iedere miss om nooit te vergeten. Zo genoten de meisjes van een compleet verzorgde en super de luxe week in Chateau du Fey in Frankrijk. Daarnaast kregen ze catwalk trainingen van Reggie Henriquez en mochten ze genieten van vele fotoshoots. Wie-o-wie wordt dé grote winnares, morgen lees je een uitgebreid verslag op Your Daily Fashion News.