Chanel lanceert make-up lijn voor mannen

Chanel lanceerde afgelopen zaterdag de eerste mannelijke make-up collectie genaamd ‘Boy de Chanel’. Deze collectie is eerst alleen verkrijgbaar in Zuid Korea maar zal daarna wellicht meer markten gaan veroveren. De naam van de lijn ‘Boy de Chanel’ is geïnspireerd op de titel van één van de meest verkochte herengeuren van het merk ‘Blue de Chanel’. Chanel wil hiermee gender equality promoten doordat make-up dus niet meer gebonden hoeft te zijn aan het feit of je een man of een vrouw bent en dus wel of niet geoorloofd bent om make-up te dragen. Aldus de PR manager van Chanel maakt de mannen make-up lijn het mogelijk voor mannen om zichzelf beter te laten voelen door het gebruik van hun producten zonder dat hun mannelijkheid in twijfel zou worden getrokken. De lijn bestaat uit een verzorgende lipbalm, een foundation en wenkbrauwpotlood.