De eerste must-see Burningman looks

Festival Burningman is deze week weer van start gegaan in de woestijn van Nevada. Het jaarlijkse festein staat bekend om het feit dat ‘alles’ er kan. Veel beroemdheden reizen ieder jaar weer af naar Burningman dat als hoogtepunt de ‘Burn’ heeft waarbij de ‘burningman’ ritueel wordt verbrand. Op het festival zijn veel bijzondere kunststukken te zien waar bloggers en fashionista’s maar al te graag mee poseren in hun festivalwaardige outfits. Ondanks dat het festival nog maar net van start is willen we je de eerste outfits graag laten zien. Uit Nederland zijn Lizzy Perridon, Mascha Feoktistova & Gregor, Hella Huizinga en Sharon Pieksma present. Later deze week zullen we uiteraard een update plaatsen met de beste outfits van het festival.

Lizzy Perridon

View this post on Instagram

Walking into Burning Man like…

A post shared by Lizzy Perridon (@lizzyperridon) on

Rosa Crespo

Xenia Adonts

Paris Hilton

View this post on Instagram

#BurningMan2018 ✨👽✨ by @ChrisDylanHair

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on