Kwade Monique Noël klaar met kritiek

Category: ★ Entertainment News

Monique Noël plaatst regelmatig schattige kiekjes van haar zoontje André. Helaas krijgt ze naast een hele hoop lieve reacties ook een hoop gezeur over zich heen. Zo zou zoontje André op zijn tweede geen speentje meer mogen dragen. Dit is één van de kritische reacties waar Monique helemaal klaar mee is. Ze schrijft dan ook onder een post op haar Instagram ‘Opzouten met je gezeik’ en ‘Ga verder met je eigen perfecte leventje’, doe je dat niet dan wordt je door Monique geblokkeerd. Duidelijke taal dus!

View this post on Instagram

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌🏼

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on