Lil Kleine wil op 35e met pensioen

Lil Kleine (23) laat aan tijdschrift Linda Meiden weten dat hij al vroeg van zijn pensioen zou willen gaan genieten. Het opbouwen van dat pensioen daar is hij momenteel heel druk mee bezig. Zo kocht hij onlangs een frietzaak en een feestcafé op, om in de toekomst verzekerd te zijn van inkomsten. Zijn carrière als rapper legt het uiteraard ook geen windeieren.  Het liefst zou hij al op zijn 35e niet meer te hoeven werken en kan gaan genieten van een gezin met kinderen. Jaimie houdt erg van Ibiza en Jorik is er zelf ook graag, dus wie weet dat ze daar een huis kopen om daar hun pensioen uit te zitten. Dat de rapper bakken met geld binnensleept is iets waarop hij heel erg gefocust is, hij wil zichzelf een toekomst zonder zorgen kunnen verzekeren. Bij Jaimie gaat de liefde voor geld, bij Jorik is dat nu nog niet zo, maar gaat dat waarschijnlijk nog wel veranderen.

Klik op het pijltje naar rechts in de foto om meer foto’s van de shoot voor Linda Meiden te kunnen zien.