Wat kun je dit weekend verwachten tijdens AFW?

Dit weekend staat het museumplein in Amsterdam in het teken van fashion. Tijdens de Amsterdam Fashion Week, dit keer voor het eerst onder leiding van Danie Bles, kun je genieten van heel veel modetalent. Aanstaande donderdag wordt de Amsterdam Fashion Week officieel geopend om 21.00 met de show van David La Port. Op Vrijdag zijn er maar liefst drie shows te bewonderen, namelijk de show van Maison 365, Lichting 2018 (meest getalenteerde fashion studenten) en Ninamounah. Zaterdag zijn er vier wat meer commerciële shows van Penn & Ink, Goldbergh, Hudson’s Bay en Silvian Heach. Op zondag zijn de shows van 10Days, Supermarktketen Lidl, Zoe Karssen en er wordt afgesloten met Le Café Noir Studio x Jenneskens. De fashionshows zijn dit jaar alleen te bezoeken op uitnodiging en er kunnen dus geen kaarten voor gekocht worden. Maar gelukkig zijn op het museumplein grote schermen waarop de shows via een livestream gewoon te volgen zijn. Daarnaast is er een off-schedule programma waar je wél van kunt genieten.  Zo lanceert Anna Nooshin samen met compagnon Romy Bres haar nieuwe merk ‘Alter’. Daarnaast zijn er een aantal speciale fashion tours door het rijksmuseum (hier moet je uiteraard wel kaartjes voor kopen) en bied MAC een speciale fashionweek touch-up aan in alle MAC verkooppunten in Amsterdam. Kijk voor het volledige schedule op de website van de Amsterdam Fashion Week, klik hier.