Deze BN’ers genoten van show Dua Lipa

Category: ★ Entertainment News

Afgelopen maandagavond gaf Dua Lipa een spectaculaire show in Sugar City in Amsterdam. Het optreden was een evenement in samenwerking met Jaguar Nederland om te vieren dat ze een partnerschap zijn aangegaan op het gebied van muziek en techniek. Daar hoorde natuurlijk ook nieuwe muziek en een handje vol bekende Nederlanders bij. Onder andere Doutzen Kroes, Armin van Buren, Miss Nederland 2018, Yara Michels (Hoofdredacteur Linda Meiden), Make-up artist Xelly Cabau, Lizzy van der Ligt (modeontwerpster) en styliste Lonneke Nooteboom waren bij het evenement aanwezig.

View this post on Instagram

Dua made me do it ✌🏾 #jaguar #thepace

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

View this post on Instagram

Yesterday at the concert of Dua Lipa. Wish I could say she was really standing behind me but to be able to see her preform was already amazing. What I loved the most about the concert was that at one point the took off her high heels and said: “it’s been fun but now I really want to dance”. And she did. Also from now on I got new rules and I count them. . . #missuniverse #missuniverso #missuniverse2018 #missnederland #missnetherlands #roadtomissuniverse #roadtothecrown #womenempowerment #confidentialbeauty #pageant #pageantry #2018 #nederland #netherlands #missusa #mu #muo #thepace #jaguar #dualipa #concert #live #tigha #followme #newpost #amsterdam #newrules #kroymansjlr

A post shared by Miss Nederland Organisatie (@missnederland) on