Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Golden Barbie
Jasmine Sanders, aka Golden Barbie, is een waar fenomeen in Amerika. Met 3,1 miljoen volgers op Instagram wordt ze uitgenodigd bij de meest exclusieve evenementen, let wel altijd goed gekleed. Jasmine ziet er net als Barbie altijd perfect uit, laat dat nou precies de reden zijn waarom we haar zo graag volgen.

Kaia Gerber
Kaia Gerber is de dochter van iconisch topmodel Cindy Crawford. Kaia timmert al net zo hard aan de weg als haar moeder en heeft op haar 17e al een CV waar je u tegen zegt. Het topmodel van de toekomst, een must follow dus!

Paulina Vega Dieppa
Paulina is een bekende Colombiaanse, die pas echt doorbrak toen ze in 2014 Miss Universe won. Paulina is nuchter, lekker zichzelf en mega knap. Ze reist de hele wereld over en heeft een leventje waar we écht jaloers op zijn.

https://www.instagram.com/p/BnKGO_PF-UK/?taken-by=paulinavegadiep