Man Chantal Bles over zieke dochtertje

Robert Doornbos, de man van styliste Chantal Bles en de vader van hun ernstig zieke dochtertje Jada sprak gisteravond over de situatie van zijn dochter in Shownieuws. Hij vertelde dat ze samen als gezin sterk staan en elke keer met Jada mee vechten. ‘Het is een lange taaie rit die vrij onvoorspelbaar en onzeker is’, Robert noemt de situatie erg pijnlijk. Het gezin krijgt onwijs veel steun maar dat zorgt er ook voor dat ze vaak worden aangesproken door onbekenden op straat, dit vindt vooral Chantal heel zwaar. Het is daardoor heel lastig om het soms even los te laten. Het stel heeft enorm veel respect voor hun kleine vechtertje, hoe sterk ze is en hoe indrukwekkend veel veerkracht zo’n klein meisje kan hebben. We hopen voor de kleine meid en voor het gezin dat het snel de goede kant op gaat.