Dit droeg Beyoncé op 37e verjaardag

Queen Bey was afgelopen dinsdag jarig en blies maar liefst 37 kaarsjes uit. Afgelopen dagen stonden dan ook in het teken van het vieren van één van de beste jaren die ze tot nu toe heeft gehad. Zo werd ze het afgelopen jaar moeder van een tweeling, liet ze met man lief Jay-Z hun trouwgeloften vernieuwen omdat ze 10 jaar getrouwd waren, trad ze op tijdens Coachella vlak na haar zwangerschap, bracht ze samen met Jay-Z een nieuw album uit én maakten ze met hun gezin een wereldtournee. Het jaar was dan ook niet voor niets enorm bijzonder voor Beyoncé. Ter ere van een bijzonder jaar vierden de Queen en haar familie dan ook haar verjaardag op het Italiaanse eiland Sardinië. De familie genoot van taart, een goed glas wijn én relaxte Mediterrane sferen. Op haar verjaardag droeg Beyoncé een prachtig roze twinset bestaande uit een maxi-skirt en een sexy blouse. Het prachtige setje is van het merk Lisa Marie Fernandez. Beyoncé combineerde hierbij een fantastische strohoed en knalrode sunglasses.