Kim Kardashian stopt niet met activisme

Kim Kardashian West zette zich onlangs met succes in voor Alice Johnson, deze vrouw kreeg namelijk levenslang zonder kans op vrijlating. Eerder dit jaar lukte het Kim om Donald Trump te overtuigen en dit leidde tot de vrijlating van Alice Johnson. Zij had inmiddels 21 jaar lang in een gevangenis in Alabama gezeten. Kim is nu bezig met de zaak van Chris Young die in 2010 werd opgepakt wegens drugs bezit (marihuana en een halve gram cocaïne), hij kreeg ook levenslang zonder kans op vrijlating. Voor het relatief lichte drugsdelict is de straf zeer hoog, Kim pleit dan ook voor eerlijke kansen en eerlijke straffen in de Verenigde Staten. Volgens CNN had Kim dit maal geen ontmoeting met Donald Trump maar sprak ze wel met zijn dochter Ivanka Trump en haar echtgenoot Jared Kushner. Of er stappen zijn gezet en welke afspraken er in het Witte Huis zijn gemaakt is vooralsnog onbekend.