David Laport opent Amsterdam Fashion Week

David Laport opende gisteravond de eerste Amsterdam Fashion Week onder leiding van Danie Bles. De show is één van de hoogtepunten van AFW die dit jaar wordt georganiseerd op het museumplein. Laport wist het publiek te ontroeren met fantastische couture stukken die werden getoond terwijl er op de achtergrond een prachtig pianospel klonk uit maar liefst zes vleugels. Licht roze, oranje (roest), zwart en wit waren de key-colours van de show, daarnaast waren er een aantal statement pieces in opvallende kleuren zoals geel en aqua blauw. David Laport gebruikte materialen als zijde, tule en veren voor zijn creaties. Mister Laport had overigens in 2016 de eer om het zusje van Beyoncé, Solange Knowles, te kleden tijdens het MET Gala. Tijdens de opening van de fashionweek waren alle stoelen in de zaal volledig bezet, frontrow zaten Nederlandse fashioniconen als Jetteke van Lexmond, Lizzy van der Ligt, Linda Tol, Yara Michels, Nicole Huisman, Stephanie Broek, Vivian Hoorn en Sabrina Meijer. Bekijk de beelden van de show hieronder.