Gisteravond was de aftrap van Amsterdam Fashion Week, tot en met zondag kunnen we dan ook van heel veel mooie mode genieten. Daarnaast is met New York Fashion Week ook fashion month officieel van start gegaan. Het leuke aan zo’n modeweek is dat we lekker wat streetstyle inspiration kunnen opdoen bij onze favoriete it-girls. Zij grijpen namelijk hun kans om deze dagen uit te pakken met toffe styles. Dit weekend zullen we vanuit Your Daily Fashion News ook bij de AFW aanwezig zijn om uitgebreid verslag te doen voor jullie. Zelf hebben we dus ook behoorlijk wat outfit inspiration nodig gehad om een leuk lookje samen te stellen. Waar we op uitkwamen (ook rekening houdend met het wisselvallige weer) een rokje gecombineerd met een oversized gebruiken sweater en een bumbag. Wat schoenen betreft is het al gauw goed, houd je het casual dan draag je er een sneaker onder, iets netter style je het lookje af met een loafer en zit je echt frontrow bij één van de shows ga dan voor een chique pump. Happy fashionable weekend!

Wat vind jij van dit lookje? Alle items die we hier geselecteerd hebben zijn nog verkrijgbaar.