Amsterdam Fashion Week ’18 – Recap

De eerste Amsterdam Fashion Week onder leiding van styliste en mode icoon Danie Bles zit er op. Daarnaast was het de eerste fashion week waar wij als Your Daily Fashion News bij aanwezig waren. Een enorme eer om zowel frontstage als backstage alles mee te mogen maken van hét mode evenement in Nederland. We bezochten maar liefst vijf shows en zaten ook nog eens alle shows frontrow. Op zaterdag bezochten we de shows van Penn & Ink NY, Hudson’s Bay en Silvian Heach. Zondag waren de shows van Zoe Karssen en Le Café Noir Studio x Jenneskens aan de beurt. Op beide dagen merkten we dat naar mate de avond dichterbij kwam er meer bekende Nederlanders kwamen binnendruppelen. Zo zagen we op zaterdag onder andere Vivian Reijs, Anna Nooshin, Kim Feenstra, Stephanie Broek, Lizzy van der Ligt, Abby Hoes en Thijs Willekes. Zondag waren er nog veel meer bekende gezichten want we zaten letterlijk tussen Patty Brard, Yara Michels, Xelly Cabau, Dio, Yuki (van Kriss Kross Amsterdam), Jaimie Vaes en Monica Geuze in. Oja, die laatste twee zaten verdomd dichtbij elkaar waardoor ik écht even die akwardness voelde. Het gezicht van Monica stond daardoor op standje onweer en Jaimie die had het heel druk met een telefoongesprek tijdens de show. Well, that being said, waren de shows allemaal stuk voor stuk fantastisch, de hele sfeer om fashion week heen was sowieso overdonderend. Zoveel mensen bij elkaar die allemaal genieten van mooie outfits, uiterlijke verzorging en een keurig gekapt kapsel (of juist perfect messy hair). Dat is precies wat we in het dagelijks leven wanneer we over straat lopen zo enorm missen, heus zijn er heel veel stijlvolle mensen, maar er zijn er ook een hele hoop die het geen moer uit maakt wat ze dragen en of ze er überhaupt een beetje toonbaar uitzien. Het voelde in ieder geval als thuis komen op de fashion week en we hopen dan ook dat we er nog vele jaren net zoveel van mogen genieten als afgelopen weekend. Thank god, dat Danie Bles de guts  had om Amsterdam Fashion Week over te kopen en opnieuw te organiseren, want we hadden het absoluut niet willen missen!

Frontrow op zaterdag bij de show van Penn & Ink NY.

Frontrow op zondag bij Le Café Noir Studio x Jenneskens.

Even poseren na de show van Penn & Ink New York.

Yes, mijn outfit werd gespot door de streetstyle fotografe van Team Peter Stigter. 

Op zondag bij de show van Zoe Karssen droeg ik een  ‘slightly different’ outfit dan de dag ervoor, helaas zijn mijn ‘sock boots’ op deze foto verdwenen.

 

Tussen de shows door even genieten op het mooie museumplein!

SPOILED! Wat een verwennerij zat er in de goodiebags, hier wordt een mens toch gelukkig van?