Laura Ponticorvo & Ryan getrouwd

Laura Ponticorvo en haar grote liefde Ryan Rijger zijn vandaag getrouwd in het zonovergoten Italië. De twee verloofden elkaar vorig jaar oktober toen Ryan zijn Laura ten huwelijk vroeg op haar verjaardag. De weg naar het aanzoek was compleet vastgelegd in een prachtige video die enorm vaak is bekeken op het YouTube kanaal van Laura. Vandaag was dan eindelijk de grote dag daar, in het land waar Laura haar roots liggen, gaven de twee elkaar het jawoord. De bruiloft duurt in totaal drie dagen dus morgen is het ook nog even genieten van alle feestelijkheden voor het stel en hun familie en vrienden. Laura droeg een prachtige jurk van Bloomfeld Luxury Bridal en Ryan een zwart pak van Genaio World. De ringen die het stel de rest van hun leven zal dragen komen van het luxe Carat in Antwerpen. We wensen het verliefde koppel alle geluk en liefde toe voor de toekomst.